Slet veldig med temaet til denne ukentlige utgivelsen. Hva skulle jeg skrive om? Det hjalp ikke med ideene som Kristin kom opp med. Det syntes jeg var for platt uten at jeg så nærmere på det.
Men det hjelper med å lese brevene til andre studenter, da begynner tankene å svinse og svanse.
Det er deilig å bli kjent med medstudentene mine på den digitale måten, dette er nytt og gir meg andre vinkler å se på ting enn ellers i en vanlig hverdagslig situasjon. Jeg lever meg på en måte inn i andres liv. Lurer på om det er fremdeles en del par som finner hverandre på nettet?
Vi alle strever med livene våre. Det er ikke så synlig i bloggene men det anes mellom linjene og i enkelte sukk. Enten er dagene for mørke eller for korte til å rekke alt man har planlagt. Og
plutselig blir en i familienblitt syk eller brekker til å med benet og da blir jo dagene ennå mørkere.
Og så gruer jeg meg til all julemat, siden alt består dagevis av kjøtt, fisk og sjokolade.
Skal ikke komme med mine østeuropeiske juleråd for de er ikke et røtt øre bedre bare litt eksotiske og annerledes kanskje.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Eg vil gjerne høyre meir om juletradisjonar frå Aust:) Har nettopp fått tyskelevane mine i 9.klasse til å bake småkaker for å sende til Moskva, e-mail-venner, fordi ei jente frå Ukraina sa at det ikkje var så vanleg der. Og så blir eg heilt oppgitt av mangelen min på kunnskap om russisk kalender... jul etter jul, nyttår om våren... Kjekt med e-mailvenner:)
Jeg derimot er veldig glad i den tradisjonelle norske julematen, spesielt pinnekjøttet. Det nytes så lenge det kan siden det er et helt år mellom hvert måltid! Ønsker deg en riktig fin jul, og et godt nytt år! Vi ses i 2007 :)
Mvh.
Kristin
mmmm, pinnekjøtt:)
God Jul og Godt Nyttår, uansett hvilken mat du ender opp med!
Post a Comment